Drs. Caroline Stelma

 


Hallo mijn naam is Caroline Stelma en ik ben geboren en getogen in Noorwegen. Na een tweetalige opvoeding (Nederlands en Noors) in Noorwegen, ben ik op mijn 20ste naar Nederland gekomen om diergeneeskunde te studeren.  

Sinds 2001 ben ik werkzaam als dierenarts. Na mijn afstuderen ben ik 2 ½ jaar werkzaam geweest in een kliniek voor Gezelschapsdieren in Noord Holland. Hier werd snel mijn passie voor dieren bevestigd. Ik kreeg in deze praktijk alle kans om mij op alle vlakken te ontwikkelen. Na een jaar in Zuid Amerika, Peru, te hebben gewerkt en gewoond als dierenarts, kwam ik dan ook weer graag terug naar deze kliniek in Noord Holland. 

Begin 2004 trok de liefde mij richting het midden van het land waar ik een jaar werkzaam ben geweest in een dierenkliniek in hartje Utrecht. Uiteindelijk is in de loop van ruim anderhalf jaar de ambitie voor een eigen praktijk “geboren” en ben ik samen met mijn man serieus op zoek gegaan naar iets voor mezelf. Gelukkig zag mijn man dit ook als een uitdaging. 

Uiteindelijk hebben wij in maart 2006 samen in Arnhem Zuid Dierenartspraktijk Fluit over kunnen nemen. Een praktijk in een gebied met veel mogelijkheden en leuke, sympathieke klanten. Dit laatste was voor mij het belangrijkste, want plezier in het werk staat bij mij hoog op het lijstje. En mede hierdoor hebben wij besloten om op vraag van een behoorlijk aantal klanten Dierenkliniek Schuytgraaf te openen. 

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn.  Zijn alle dierenartsen binnen onze kliniek zich aan het verdiepen op een bepaald vakgebied van diergeneeskunde.

Zelf ben ik me al sinds 5 jaar aan het verdiepen op het gebied van chirurgie en tandheelkunde. Naast het volgen van cursussen veterinaire tandheelkunde aan de European Society of Advanced Veterinary Medicine, ben ik sinds 2011 lid van de WVT (Werkgroep Veterinaire Tandheelkunde Nederland). http://www.wgvt.nl/ Een selecte club dierenartsen in Nederland die op gebied van tandheelkunde uitgebreid kennis uitwisselen om zo de beste zorg te kunnen leveren in geval van gebitsproblemen bij dieren.

Ondertussen woon ik sinds 2006 samen met mijn man, 2 dochters en een zoon met veel plezier in Arnhem.

Ik hoop u snel een keer in de kliniek te mogen begroeten.

Castratieproject bij Dierenarts Arnhem!

Op zaterdag 18 augustus organiseren wij een castratie- en sterilisatieproject voor katten.

Lees verder...

Interview met onze tandarts Caroline

Onze gebitsspecialist Caroline Stelma heeft een interview gegeven over gebitsverzorging -en problemen bij honden. Een leuk en informatief interview! Voor interview: klik hier

Lees verder...