paraveterinair assistent

Ik ben Cinthia Schuring en ik woon in het dorpje Westervoort.

Aan het Helicon in Nijmegen heb ik een 4-jarige opleiding tot paraveterinair dierenartsassistent gevolgd. Deze heb ik eind mei 2012 succesvol afgerond, en mijn diploma in ontvangst mogen nemen. Tevens ben ik een nieuwe opleiding gestart als hondentrimster aan het Huisdierkennis instituut te Bunnik, en deze rond ik begin 2018 af te en dan hoop ik ook uw hond hiermee te kunnen helpen!

Tijdens mijn opleiding heb ik op verschillende praktijken mijn stages volbracht, waaronder bij dierenkliniek Arnhem Zuid-Wes aan de woudrichemstraat 2 en dierenkliniek Schuytgraaf op het Lemoen 89. Hier heb ik een hele leuke tijd gehad, en een hoop geleerd! Inmiddels ben ik al weer drie en een half jaar werkzaam bij Sterkliniek Dierenartsen Arnhem en kunnen jullie mij tegen komen op locaties Arnhem Zuid-West & Schuytgraaf.

Thuis heb ik een konijn, Nederlandse hangoordwerg genaamd Guus, en bij mijn ouders een hond genaamd Spike, een Jack Russell Terriër.

Als ik niet aan het werk ben dan vind ik het heerlijk om op pad te zijn. Winkelen, wandelen in het bos, met een goed boek voor de open haard, maar stappen met vriendinnen in het weekend is uiteraard ook een leuke bezigheid!
Hopelijk een keer tot ziens in een van onze praktijken van Sterkliniek dierenartsen Arnhem!

Castratieproject bij Dierenarts Arnhem!

Op zaterdag 18 augustus organiseren wij een castratie- en sterilisatieproject voor katten.

Lees verder...

Interview met onze tandarts Caroline

Onze gebitsspecialist Caroline Stelma heeft een interview gegeven over gebitsverzorging -en problemen bij honden. Een leuk en informatief interview! Voor interview: klik hier

Lees verder...