De kliniek

Dierenkliniek Arnhem Zuid-West is een dierenartspraktijk gespecialiseerd in gezelschapsdieren zoals honden, katten, konijnen en knaagdieren.

De kliniek is modern en compleet uitgerust met alle denkbare apparatuur voor onderzoek en behandeling. Van bloedanalyse apparatuur, anaesthesie bewaking tot digitale röntgen.

In de praktijk vindt u onder andere:

De wachtkamer

Hier kunt u plaatsnemen als u moet wachten totdat uw huisdier behandeld kan worden.

De balie

Hier kunt u terecht om aan te geven dat u aanwezig bent, zodat de dierenarts weet welke patiënten al in de wachtkamer zitten. Ook kunt u hier uw medicijnen en voer meekrijgen en afrekenen. De assistentes kunnen ook veel van uw vragen beantwoorden over de verzorging van uw huisdier.

Meerdere behandelkamers

In deze kamers worden de dieren behandeld. Controles vinden hier plaats, maar ook het afnemen van bloed en dunne- naald-aspiratie-biopten.

Laboratorium

Een afgescheiden ruimte waar o.a. bloed-, urine-, ontlasting- en weefselonderzoek plaats vindt.

De kantine

De medewerkers kunnen hier even zitten om te lunchen en koffie of thee te drinken.

De röntgenruimtes

In deze ruimtes staan de röntgenapparatuur en vinden deze onderzoeken plaats. De ruimtes kunnen volledig worden afgesloten en laten geen straling door.

De opnameruimtes

De opname voor honden, katten en knaagdieren bevinden zich in het middelste gedeelte van de kliniek. De opname bestaat uit hokken waar de dieren voor een korte tijd kunnen verblijven. De dieren die geopereerd zijn, kunnen hier rustig wakker worden. En dieren die intensieve zorg nodig hebben of geobserveerd moeten worden, krijgen hier de aandacht die ze nodig hebben.

De voorbereidingsruimte

Hier worden de dieren voorbereid op de operatie. Dit houdt in dat, zodra ze onder narcose zijn, het operatiegebied wordt geschoren. Zo houden we de operatiekamer steriel.

De operatiekamer

In deze ruimte vinden de operaties plaats. Er is een operatielamp aanwezig alsmede de apparatuur voor bewaking van de anesthesie met isofluraan.

De tandheelkundekamer

Hier vinden alle tandheelkundige behandelingen plaats. Ook hier is de mogelijkheid om röntgenfoto's te maken. De apparatuur die hier gebruikt wordt is helemaal afgestemd op het gebit.

Graag heten wij allen u en uw huisdier van harte welkom op Dierenkliniek Arnhem Zuid-West, Woudrichemstraat 2, 6844 GJ Arnhem.

Bel even voor een afspraak Tel 026-381218

Castratieproject bij Dierenarts Arnhem!

Op zaterdag 18 augustus organiseren wij een castratie- en sterilisatieproject voor katten.

Lees verder...

Interview met onze tandarts Caroline

Onze gebitsspecialist Caroline Stelma heeft een interview gegeven over gebitsverzorging -en problemen bij honden. Een leuk en informatief interview! Voor interview: klik hier

Lees verder...