Routebeschrijving


Dierenkliniek Arnhem Zuid-West
Woudrichemstraat 2
6844 GJ  Arnhem
tel 026 - 381 21 80


Komend vanaf Elst :
Volg de Rijksweg Noord richting Arnhem en sla op de eerste rotonde linksaf de Brabantweg op. Na +/- 900 meter ziet u aan uw rechterhand de Coöp.. voor de Coöp. rechts de Woudrichemstraat in alwaar u Dierenkliniek Arnhem Zuid-West aan uw rechterhand op de hoek ziet liggen. Woudrichemstraat 2.

Komend vanaf Schuytgraaf :
Volg de Marasingel richting informatiecentrum Gem Schuytgraaf, de Marasingel loopt over in de Metamorfosenallee richting het Station Arnhem-Zuid. Vervolgens bij de stoplichten rechtsaf de Brabantweg op. Na +/- 500 meter ziet u aan uw linkerhand de Coöp. Na de Coöp. links de Woudrichemstraat in alwaar u Dierenkliniek Arnhem Zuid-West aan uw rechterhand op de hoek ziet liggen. Woudrichemstraat 2.

Komend vanaf Velperbroek:
Volg de Pleyweg en ga op de hoogte van het Gelredome rechtdoor en blijf vervolgens de Batavierenweg volgen. Bij de kruising met de Burg. Matsersingel gaat u rechtsaf. Vervolgens bij de stoplichten linksaf de Brabantweg op. Na +/- 500 meter ziet u aan uw linkerhand de Coöp.. Na de Coöp. links de Woudrichemstraat in alwaar u Dierenkliniek Arnhem Zuid-West aan uw rechterhand op de hoek ziet liggen. Woudrichemstraat 2.

Komend vanaf Arnhem (Noord):
Volg de A325 richting Nijmegen en sla op de hoogte van de Ohra rechtsaf en ga rechtsaf de Burg. Matsersingel op, Vervolgens bij de stoplichten linksaf de Brabantweg op. Na +/- 500 meter ziet u aan uw linkerhand de Coöp.. Na de Coöp. links de Woudrichemstraat in alwaar u Dierenkliniek Arnhem Zuid-West aan uw rechterhand op de hoek ziet liggen. Woudrichemstraat 2.

Komend vanaf Nijmegen :

Volg de A325 richting Arnhem en sla op de hoogte van de Ohra rechtsaf (afslag Elden) en ga linksaf de Burg.Matsersingel op, Vervolgens bij de stoplichten linksaf de Brabantweg op. Na +/- 500 meter ziet u aan uw linkerhand de Coöp.. Na de Coöp. links de Woudrichemstraat in alwaar u Dierenkliniek Arnhem Zuid-West aan uw rechterhand op de hoek ziet liggen. Woudrichemstraat 2.

Castratieproject bij Dierenarts Arnhem!

Op zaterdag 18 augustus organiseren wij een castratie- en sterilisatieproject voor katten.

Lees verder...

Interview met onze tandarts Caroline

Onze gebitsspecialist Caroline Stelma heeft een interview gegeven over gebitsverzorging -en problemen bij honden. Een leuk en informatief interview! Voor interview: klik hier

Lees verder...